bérlet 500 forintért

Mit jelent Önnek 500 forint?

Egy kávé, egy fagylalt vagy desszert ára?

És milyen fejlesztést tud bevezetni vállalatában ennyiért?

Most havonta 500 forintból olyan készüléket bérelhet, mely segítségével biztos kezekben tarthatja járműflottáját.

Ha most rendeli meg FlottaKontroll szolgáltatásunk bérletét, teljesen ingyen szereljük be rendszerünket járművébe és a havidíjakon felül semmilyen költséggel nem kell számolnia.

Kedvezmény részletei:

  • Az akció keretében a fedélzeti egység beszerelése ingyenes, a készülék bérlése a havidíjon felül havonta 500 forint. A havidíj a kért szolgáltatások függvényében kerül megállapításra, listaárak szerint. Kérje árajánlatunkat értékesítőinkről!
  • A kedvezményes ár igénybevételének feltétele, hogy egy bizonyítottan (készülékcsere vagy korábbi szerződés/számla felmutatása) már meglévő rendszert vált ki vele. Amennyiben nincs meglévő rendszere, érdeklődjön értékesítőinknél a rendszer akár ingyenes tesztelési lehetőségéről illetve kedvezményes bérleti díjainkról!
  • A kedvezmény visszavonásig érvényes.
1 hónap = 0 Ft

Szeretné megspórolni egy hónapra havidíját?

Válasszon éves díjfizetést és 1 havi szolgáltatást ajándékba kap VAGY kérjen féléves díjfizetést, mellyel 5%-ot spórol!

Díjfizetési gyakoriságtól függő kedvezmények feltételei:

  • Bármely hónap 15-ig jelezze írásban (e-mailben, levélben) módosítási kérelmét, így a kedvezmény már a következő hónaptól életbe lép.
  • Éves fizetésre való váltás esetén a következő 12 hónapra vonatkozó számlát küldjük 11 havi díjnak megfelelő összegben.
  • Féléves fizetés igénylése esetén a 6 hónapra vonatkozó kedvezményes árat számlázzuk.
  • Új szerződések esetében a tört hónapra nem érvényesek a fenti kedvezmények.
  • Az akció más kedvezménnyel nem összevonható. Egy naptári éven belül maximum egy havidíjnak megfelelő kedvezmény adható.

Amennyiben kedvezőnek találja ajánlatunkat és szeretne a kedvezményhez jutni, kérjük, jelezze Ügyfélszolgálatunknak szándékát!